2617E287-64A1-4EAB-8394-9EDE0762EBD018.jpg
Jag blir så lycklig av mina girls. Jag har egentligen aldrig varit så där tjejig och är det väl egentligen inte nu heller. Jag har aldrig haft ett behov av att ha ett tjejgäng och har lite fobi för att hänga med “tjejiga” tjejer som pratar om sånt som jag inte förstår mig på (läs smink och fashion).

Men detta är alltså mitt Sex and the City gäng. En från Holland, en från Tyskland och en från New Zealand. En jobbar inom HR, en är biokemist och en jobbar inom IT. Och så jag så klart. Vi möttes genom en meetup grupp för ett år sedan, fann varandra egentligen lite slumpmässigt men har hängt tillsammans stadigt sedan. Ibland bara vi tjejer men ofta tillsammans med våra killar (som tack och lov också fann varandra, tech geaks hela gänget så klart).

Ikväll var det dock girls night med koreansk mat på menyen. Be Bop rekommenderas starkt om ni har vägarna förbi Rockridge. Konstant tjatter och uppdateringar om varandras liv i 4 timmar. Det är balsam för en gräsänkas själ. Jag älskar att vi har så olika jobb för det blir alltid spännande diskussioner varje gång vi mötts. Men framför allt så skrattar vi konstant och jag kommer alltid hem med en bunt extra energi.

Och om ni undrar varför dom sitter med sina telefoner är det för att vi i slutet av kvällen bestämde oss för att alla skulle skaffa WhatsApp så vi kunde ha en tjattergrupp. En av oss menade nämligen att det var den bästa appen man kunde ha (vi andra var däremot något skeptiska men gick med på att prova ut den).

Ok, det var min uppdatering för kvällen. Nu bums i säng!
Och God Morgon till er där hemma.

One Response to Girls night with Korean Food

  • Kim says:

    Vad härligt med ett stort tjejgäng! 🙂
    Det är något av det jag saknar mest, mina vänner. Tycker det är svårt att hitta nya vänner i denna stad. Har provat Meetup, men det var svårt att hitta grupper med européer. Amerikaner i alla ära, trevliga och sociala. Men dom har svårt att förstå situationen man är i och frustrationen man ibland känner med alla dessa lagar och restriktioner som kommer när man är från utlandet.

    Hoppas du får en trevlig helg!
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.