image

We went to heaven – sushi heaven! Jag vet att jag tjatar om hur god sushin är här i SF men jag får liksom aldrig nog. Ikväll blev det middag med vännegänget på Nama Sushi och efterföljande te och brownies hemma i vår lägenhet. Åh, vad jag älskar dessa spontandejter!

Helgen har annars varit ganska så laber. E har jobbat precis hela helgen och jag har varit trött och sjuk. Igår var jag på födelsedagskalas hos en vän, drack champange och hade djupa samtal med mina tjejer. Ibland kan jag bli lite sådär melankolisk när jag tänker på hur livet liksom kommer och går utan att man riktigt hinner med. Det stora och fantastiska övergår till att vara vardag utan att man vet hur det gick till. Då är det skönt att ta ett glas vin, sätta sig ned, skratta och skapa sånna där minnen som man vet fastnar i hjärtat och får en att komma ihåg hur fantastiskt livet är. Här och nu.

Där av också spontandejt ikväll. Vi har kommit på att vi är bäst på sånna. När vi försöker planera långt fram i tiden och försöker hitta en dag som passar alla rinner det ofta ut i sanden. Men när vi plötsligt slänger ut ett gruppsms om vem som är på på middag om ett par timmar klarar vi ofta att samlas allihopa. Ibland bara en timme, ibland en hel helg.

Nu ska jag läsa lite om Motivational Interviewing innan jag knyter ihop denna helg och vecka. Vi hörs!

4 Responses to Sushi Heaven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.