Jag satt och pratade med en kollega om att sova efter nattvakt. Hon frågade mig om jag körde med vinmetoden eller sovmedicinmetoden. Say what!?

Uppenbarligen är det vanligt att självmedicinera sig med antingen sovmedicin (som är väldigt lätt att köpa “over the counter”) eller ett glas vin före man lägger sig efter nattvakt.

Jag däremot, använder mig av äta-mig-jäkligt-mätt-metoden.

God natt! (eller egentligen god morgon)

2 Responses to Vinmetoden?

 • Erika says:

  Oj då ( vin o medical) det kan nog bli en ond cirkel… Låter som du gör rätt . Har läst att om man jobbat natt så ska man äta en frukost( stadig) och sen sova. Låter som du valt rätt metod❤samt vila och träningspass kanske på det

  • Mikaela says:

   Jag måste äta mig riktigt mätt före jag lägger mig annars vaknar jag runt 11 och är hungrig (jag har en matsmältning som kan slå världsrekord). Igår åt jag lite mindre för att jag var lat och så trött men det fick jag ångra mig när jag vaknade ett par timmar senare och inte kunde somna om förrän jag varit uppe och käkat en frukost nr 2 🙂

   Jag vet att du har det stressigt just nu men du borde verkligen hänga på min löputmaning. Du kan anpassa den efter dina förutsättningar och din vardag! Kom igen!! I know you can do it!

   Puss o kram! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.