beinloveAre you in love with your life?
I know I am. Every second of it.

Livet har så klart ups and downs, men jag ser det lite som att vara i en relation. Allt är liksom inte rosa moln hela tiden men jag fortsätter ju vara lika kär i min partner hur som helst. Samma med livet. Man behöver inte gilla allt med livet på samma sätt som man inte gillar precis allt med ens partner (jag ogillar tex väldigt mycket att E glömmer tid och rum när han är inne i sitt jobb). Men jag är alltid kär i honom precis som jag är alltid är kär i livet. Vi måste nog lära oss att älska livet precis med allt vad det innebär. Och har man ett liv som man inte gillar kanske det är på tiden att tänka över det, gå i terapi eller rent av “göra slut” och hitta/skapa ett annat liv. På samma sätt som man gör med en relation. Antingen så jobbar man med sig själv och sin relation, förändrar eller går vidare. Väljer man istället att stanna i en relation som man inte trivs med – med andra ord leva ett liv som man inte tycker om – så har man på nåt sått även gjort det valet. Att stanna kvar.

Förstår ni vad jag vill ha sagt, eller blev det för flummigt? Jag har just i denna minut varit vaken i 24 timmar. Så vi pratar alltså lite post-nightshift-filosofering. Men nu har jag en stadig frukost i magen och ska krypa ned i sängen (bland rena lakan som min kära man föreberett åt mig!).

Be in love with your life! Every second of it.
För det är du värd! Och livet också…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.