awesome

Lönningsdag! (nåja, igår..) Bästa med att jobba är – förrutom att det håller mig psykiskt i schack – att kunna shoppa med gott samvete igen. Jag tyckte att både jag och min man behövde träningsmotivation och gick wild and crazy med visakortet.

– En you-are-such-an-awesome-husband-present till E. Nike’s GPS Sportwatch kanske kan motivera honom till att hänga med på nästa halvmara. Ingen egoistisk baktanke alls alltså…

– Ny långdistansskor till mig själv. Just because I’m awesome too! Sprang alltid i Asics förr. Övergav dom för Nike ett par år men nu är jag tillbaka till mina gamla (fast nya) Asics GEL-Nimbus. Kortare distanser springer jag gärna med Nike Free 5.0. Om det nu skulle vara någon som var intresserad.

Motivationspresenterna hjälpte i alla fall idag. Vi gav oss ut på en premiärtur och kändes oss extra bra. Jag har väl sagt att mutor är ALLTID lov när det kommer till träning…

photo 1

 

 

2 Responses to Awesome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.