sfmarathonImorgon är det alltså dags. Att säga att jag är pepp är att ljuga. Jag har hela veckan varit i valet och kvalet om jag faktiskt ska ställa till start eftersom min kropp känts mer sliten nu är på länge. Jag har senaste veckorna sprungit med lite högre puls än vanligt, lite långsammare än vanligt och blivit mer sliten än jag borde ha blivit. Förmodligen en tecken på för mycket jobb, för lite sömn och för mycket träning. Att jobba heltid är inte detsamma som att vara frustrerad hemmafru.

Men jag har bestämt mig att ställa till start och ta det därifrån. Säger kroppen nej så bryter jag. Annars tar jag ett steg i taget och avslutar på den tid som blir. No pressure alltså. Men skänk mig gärna lite energi. Och fullför jag blir det vilovecka nästa vecka. Just so you know..

Ser i alla fall framemot att springa över GGB.

 

5 Responses to Imorgon smäller det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.