everyday…och vaknade kl 11.

Vem försöker jag lura egentligen? Första natten jag är ledig efter några nätters jobb sover jag ALLTID 12-14 timmar. No exceptions. Förra veckan snittade jag på 4-5 timmars sömn per dygn. Lite för lite, även för mig.

Dagen idag handlar om att komma i vater igen. Med sömnen, med maten, med lägenheten, med träningen och med psyket. Ja, med livet generellt (och inte minst med bloggen och mailen). Jag älskar dessa dagar då det känns som att man återigen får en nystart och kan andas igen. Rutiner rutiner rutiner.

Har ni det bra?

4 Responses to Jag ställde klockan på 09

 • Erika B says:

  Hej o hå kallar mig Erika B nu;) då du har fler 🙂 nä jag är ur fas.. Blä… Motigt och sjukdomar:( men jag kämpar på, man måste ha en plan och den filar vi på, bryta cirkeln, jag inspirerad av mina bloggar jag läser ( o din väldigt mkt❤) och det går framåt tror jag.. Ser över boende och finanser och så… Men livet ska väl gå upp ner sa nån.. Ha ha. Vi har i alla fall strålande sommarväder i sthlm!! Sköt om dej, kramar ❤

  • Mikaela says:

   Vännen, jag ser nog vem du är hur som helst (jag ser emailadresserna) 😉
   Njut sommarvärmen, stressa inte. Ibland kommer man in i perioder i livet då man inte hinner med allt man vill. Då får man prioritera och omprioritera. Det viktigaste är att ta hand om sig själv och sina nära. Men var snäll med dig och själv lägg inte så mycket press och måsten på dig. Tids nog hinner du med till slut. Stor sommarkram till dig! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.