Jag har ju klagat förr över att vara tvungen att köpa och tvätta mina egna scrubs. En annan anledning till att ogilla det är att man därmed också kan glömma sina scrubs hemma när man har lite bråttom till jobbet. Jepp, been there, done that!

(Antagligen är jag väl dock ensam om detta problemet eftersom jag är den enda som vägrar att cykla till och från jobbet i mina scrubs. Tyvärr.)

One Response to Det här med scrubs… (igen)

  • Ida says:

    You go girl! Hygien är a och o.

    Om ni har tillräckligt med plats i skåp eller så, kanske du kan ha typ tre uppsättningar scrubs i en sluten förpackning utifall att du glömmer dina scrubs en morgon. Jag är annars en sån som måste ha frukost på jobbet då jag är en otroligt grinig morgonmänniska som behöver åka till jobbet innan jag hinner vaknar för annars somnar jag om 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.