3 Responses to Ännu ett inlägg om scrubs..

 • Christina says:

  Jag undrar hur många som gör det såfär ordentligt som det var beskrivet på bloggen….. Ingen tar ju av sig dom efter de har varit och jobbar iaf (mer än du 🙂 )
  Kram!!

 • Erika says:

  Usch är det så att folk åker hem i dem och använder dem igen… Finns det inga hygienregler.. ? I Sverige går man väl inte åka hem i uniform väl.. ?Tror man har krav få vanliga kläder under färd till och fr arbetsplats med uniform typ inom sjukvård.. Eller.. Tycker du gör rätt i att byta om.. Kram

  • Mikaela says:

   I Sverige är det väldigt strikt när det gäller uniformerna. Man får i princip inte lämna sjukhusområdet i dom. Här är det inga regler. Folk åker till och från jobbet i dom, går till mataffärer, dagis, skolor, restauranger och caféer i dom. Och dom allra flesta tänker nog inte över det ens. Men det är äckligt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.