3 Responses to Girls night

 • Nina says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Hej!
  Vill bara ge mig till känna och berätta att din blogg verkligen inspirerar mig på så många plan!!! Hittade den för ca ett år sedan och kunde känna igen mig i så mycket av du skiver! Jag jobbar som ssk i Sverige sedan 2007 men har alltid haft drömmar om att jag någon gång ska jag jobba i USA. Jag vet att det kommer att dröja flera långa år innan det blir verklighet men allt har sin tid och din blogg hjälper mig att hålla drömmen vid liv! Kanske kan jag låna lite litteratur på engelska för att hålla engelskan vid liv.. 🙂

  TACK för att du fortsätter bloggandet. Du verkar vara en sån härlig tjej!! Varm kram från mig..

  • Mikaela says:

   Hej Nina!
   Gud vad glad jag blir!! Tack för din kommentar. Den värmer verkligen!
   Fortsätt att drömma!! Plötsligt en dag får du möjligheten.

   STOR KRAM till dig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.