…men jag har gjort 150 träningspass (98 löppass) på årets hittills 254 dagar.

Jaaaaa, jag är ledig och har inte haft någonting för mig idag. Skönt! E har åkt till LA och jag försöker restituera min trötta kropp. Därför nördar jag mig med träningsstatistik, bloggdesign och för att kompensera för min miss på hur många delstater det finns i USA spenderar jag timmar på denna sida. Addicted.nu

Och appropå träning. E påstår att jag fått manliga (!?!?) skuldror efter att jag börjat göra Pilates regelbundet igen. Jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte…

Btw, tummen upp eller tummen ned för nya headern?

4 Responses to Inte för att vi räknar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.