nyc2010

Bilder från min första gång i NYC, juni 2010.

One night to go – och sen blir det New York med allra käraste M.
Som jag längtar! ♥

Jag fick akut M-saknad för ett par veckor sedan och slängde iväg ett meddelande och frågade om hon ville mötas i NYC. Och man måste ju bara älska hennes spontanitet. Jag älskar också mitt jobb och mitt schema som ger mig möjlighet att åka på minisemestrar lite nu och då (speciellt eftersom jag inte har någon semester att ta ut). Jag vet att diskussionen om 12-timmarsskift pågått lite sporadiskt där hemma och jag kan bara säga att jag älskar det! Efter att man blir van att jobba så många timmar i sträck inser man fort hur mycket mer ledigt man har. Just love it!

Men nu ska jag sova. Som sagt, en natt kvar innan jag hoppar på flyget över till the East Coast. Om ni sitter på världens bästa New York-pärla mottas gärna tips nu med en gång. Detta blir min tredje gång i NYC men min väns första. Och vi vill ha mysiga kaféer, vinbarer och restauranger. 🙂

songahse

5 Responses to New York Baby!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.