8 Responses to Varför träna?

 • Desiree says:

  Jag älskar att träna för att det rensar hjärnan, motar bort stress.

  För att jag mår så attans bra efter ett skönt träningspass.

  För att det känns som en bra grej att göra för sig själv. En investering till ett bättre liv med bättre livskvalité och god hälsa

  Ha det nice i NY.

 • Gabriella says:

  Hoppas du har det kanon i NYC 🙂

  Jag tränar för att jag gillar att vara tajt och ha muskler 😉 Sen finns det ju bara fördelar med att träna, man blir stark, bättre koncentrationsförmåga, bättre hälsa, mindre oro och ångest – och en väldig härlig kick framför allt, man mår helt enkelt förbaskat bra 🙂

  Kram

 • Nadja says:

  Åh, jag har så många anledningar varför jag inte tränar: 1. Jag är lat. 2. Jag har en massa ursäkter. 3. Jag prioriterar andra saker. 4. Jag är lat.
  Varför jag faktiskt tränar ibland: 1. Jag har gått upp i vikt vilket känns väldigt jobbigt, och jag är inte villig att ge upp min nuvarande kost, haha..

 • Catta says:

  Jag ääääälskar att träna för att det är såå kul! Jag känner mig stark, musklig och fri. Man lär sig nåt nytt varje gång. Man lär sig att bita ihop, att kämpa på, att man sätter sina egna gränser.
  Och det bästa är ändå den där lite hypomana känslan som kommer efter ett gott pass.

 • Alex says:

  Jag tränar för att kunna leva mitt liv. Har till följd av en bilolycka skador som kan lindras med träning. Så jag tränar för att kunna leva ett normalt liv.

 • Erika says:

  Enkelt og greit for att jag mar sa bra av det! Haller huvudet i form, och sen ar det skont att veta att min kropp ar stark nog for att kunna hanga med pa nastan vilka turer som helst.

 • Anna says:

  Jag tränar alldeles för sällan, och det är för att jag är för lat… när jag tränar gör jag det för att det gör att jag mår bättre, både psykiskt och fysiskt.

 • Jag tränar, ibland för att det är roligt, ibland för att det är så skönt efteråt, men allt som oftast för att kroppen ska orka med (nu låter jag jättegammal, men det här att sitta framför datorn hela dagarna är jobbigare än man kan tro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.