photo(59)

Morning Run in Central Park (jag vet jag har visat bilden förr men det inlägget försvann visst i kaoset).

Vågar vi tro att bloggen är här för att stanna nu eller lurar ännu en krasch runt hörnet? Jag får nästan magsår pga av denna bloggflytt. Jag har tyvärr förlorat många bilder i och med att importverktyget inte fungerat som det ska men det mesta ska vara räddat.

Men nog tjatat om detta bloggkaos. Sista inlägget om det – I promise!

Över till nått annat – på söndag springer vi Half Moon Bay Half Marathon!! Om jag nån gång kände mig redo så försvann det med de två sista veckornas stora träningsupphåll. Först New York-veckan som innehöll mer vin och mat än på länge och så denna kaotiska vecka med jobb, lite sömn och dålig kost. Hur det ska gå på söndag återstår bara att se.

Men jag läste i Runner’s World att man ska sätta upp tre mål inför loppet – ett för “a good race”, ett för “a great race” och ett för “a even greater race”. Det första målet ska vara så lättöverkomligt att man på något sätt alltid får känslan av att ha gjort ett bra lopp. Det andra målet ska vara det mål man vanligtvis skulle sätta upp och det tredje målet är om allt klaffar och man helt enkelt har en helt awesome dag – om ni förstår vad jag menar.

Så här kommer mina mål inför söndagens lopp:

1. A good race (även kallat klishémålet) – Ha det kul under loppet, springa över mållinjen med ett leende och ha sprungit hela loppet (alltså inte gått någon sträcka förrutom vid vattenstationerna).

2. A great race (det riktiga målet) – Komma under 2 timmar.

3. A even better race (det låååångsiktiga målet) – Under 1:50 (??).

Tänk på mig är ni snälla. Och på E!! (det är hans första halvmaraton ever). Och appropå löpning – TACK för era inspel här (jag ska svara er snart!)

Men nu ska jag försöka hinna med en liten springrunda innan my ladies ramlar in innanför dörren.

Är ni fortfarande med här?

2 Responses to Goals

 • Gabriella says:

  Helloj, tror att det kommer gå jättebra att springa på Söndag! … du kanske har ett par dagar att vila på innan ?
  … och skönt att du börjar få ordning på bloggflytten, hade ingen aning att det krånglat så!

  • Mikaela says:

   Ett par dagars vila så ska det nog gå bra. Det är en fantastisk runda vi ska springa längst havet hela vägen som inte annat kan man ju njuta utsikten 🙂

   Bloggen börjar komma i ordning igen. Puh! Hade varit lättare att börja på nytt som du gjorde men så är jag så sentimental när det gäller att få med mig allt vidare. Har ju flera års “dagböcker” via bloggen och om jag inte flyttade vidare det så skulle det försvinna helt eftersom den andra servern ska läggas ned.

   Hoppas ni har en härlig helg!! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.