photo_5

Solnedgång från Brooklyn Bridge.

Av någon anledning kraschade bloggen igår. Kombinationen nattjobb och bloggkodning är ganska dålig så ni får helt enkelt hålla till godo (jag vet att det är dubbletter och trippletter av vissa inlägg och kommentarer, att dom flest inlägg inte har fungerande bilder och att dom inlägg med bilder med text ser helt jävliga ut – men om ni hittar nåt annat som inte funkar får ni gärna hojta till!). Som jag hatar detta styr alltså!!!

På toppen av allt uppdaterade jag min iPhone och hatar nya iOS7!! Bara jag?

Men som jag sa igår (i inlägget som försvann i kraschen) har jag Noor med Blog Me Pretty att tack för den fantastiska bloggdesignen (samt Linnéa för tipset om Noor). Blogginspirationen kom med den fina designen men försvann igen med allt strul. För ett tag sen funderade jag helt enkelt på att bara lägga ned bloggen totalt men insåg fort att den betyder alldeles för mycket för mig (med tanke på att jag sitter här och prioriterar att få bloggen upp och gå istället för att gå och lägga mig efter nattevakt säger ju sitt).

Men NU ska jag krypa i säng. Ikväll kommer världens bästa tjejer på besök så lägenheten måste väl städas innan dess.

Be patient with me! Och trots allt strul så är det fortfarande www.songah.se som gäller! (lifestyleblogs-adressen slutar snart att fungera!)

 

4 Responses to Kaos igen!

 • Ann says:

  jag hatade också ios7 til en början……but it’s growing on me….
  Fin fin blogg blev det iallafall 🙂 Hoppas den kommer funka !!

  • Mikaela says:

   TACK! Jag hoppas det. Just nu tycker jag det ser ut som en leksakstelefon. Men man vänjer sig ju med det mesta, ibland lite otäckt fort! Så ska nog överleva denna förändring också 🙂

 • Jag gjorde ocksa misstaget och installerade iOS7!!!! Usch, de har försökt att göra en retro-look men jag gillar den inte. Fast nu efter ca en vecka har jag börjat vänja mig.

  Fin look pa din blogg!!! Gillar den skarpt!

  Saludos,
  Marina (La Madrileña)

  • Mikaela says:

   Tack Marina. Jag är himla nöjd med bloggdesignen. Känns så mycket jag!
   Och man vänjer sig så klart med nya iOS men tycker absolut dom går i fel riktning med designen.

   Ha en fin helg!!
   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.