girls

Finns det något bättre sätt att avsluta gräsänketiden på än med en härlig tjejkväll? Att bjuda in sina 6 allra bästa vänner på sushi och vin och bara skratta och mysa hela kvällen (på bilden ser ni Amys amazing raw-vegan-dessert).

Helt enkelt fantastiskt!

Jag har sagt det förr men det tåls att upprepas gång efter gång – vad skulle jag göra utan dessa tjejer? Dom förgyller definitivt mitt SF-liv och jag älskar att kunna samlas, prata om allt och ingenting, skratta och att oavsett hur trött man än är före mötet alltid gå därifrån fylld med mer energi. Vänskap när den är som bäst! Om en liten timme kommer min kära man äntligen hem igen (efter två veckor i Norge) och då är livet i vater igen. Jag känner mig oändligt tacksam över alla de fina människor jag har i min SF-familj.

Och trevlig helg till er kära bloggläsare!

 

3 Responses to Ladies night!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.