hmbimPhotocreds

HMBIM har gått ut med att söndagens halvmaraton faktiskt var 13.51 miles istället för 13.1 miles (dvs ca 700m för lång). Det låter kanske inte så mycket men det utgör en del rent tidsmässigt. Dom kommer inte att ändra våra officiella resultat men har beräknat vår pacetime (min/miles) utifrån 13.51 miles. Min nya inofficella tid skulle ligga på runt 1:54, vilket är en tid som jag är extremt nöjd med utifrån den form jag är i just nu. Det innebär också att mitt långsiktiga mål om att springa på under 1:50 inte känns så hopplöst långt borta trots allt.

Målen inför söndagens lopp var:

1. A good race (även kallat klishémålet) – Ha det kul under loppet, springa över mållinjen med ett leende och ha sprungit hela loppet (alltså inte gått någon sträcka förrutom vid vattenstationerna). Check!

2. A great race (det riktiga målet) – Komma under 2 timmar. Check!

3. A even better race (det låååångsiktiga målet) – Under 1:50 (??). Soon maybe!?

E försöker påstå att om loppet bara varit 21 km långt och inte 700 m längre hade han faktiskt vunnit över mig. Jag fnyser så klart. Upp till bevis, baby.

 

4 Responses to 700 m för långt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.