SONY DSC

Hubby’n fyllde år och jag köpte ett fallskärmshopp till honom – och till mig. I söndags var det dags. Ni som har följt den här bloggen länge vet att jag hoppade mitt första fallskärmshopp i Cairns i Australien 2009. Då var jag livrädd – före, under hela flygturen upp och under hela fallet ned. Den här gången var det annorlunda. Såååå mycket annorlunda. Jag var lugn hela vägen, njöt och hade så himla kul – till och med under det 1 minuts långa fria fallet. Jag gick till och med med på att göra en backflip (what!?! jag som sist bara ville komma levande ned på marken).

skydive on Make A GifBackflip!

Det här var E’s första fallskärmshopp (och han skyller på mig i sin video). Även om han påstår att han inte alls var nervös kan jag se det i hans ögon. Han tog bara DVD, därav inga bilder på honom. Too bad, en till bild på mig då.

SONY DSCJag hoppade med Brian hos Skydive Sacramento och Emily står för alla awesome pictures.

2 Responses to Sunday’s Skydiving

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.