20131105-101624.jpg 1. Utsikt från hotellet 2. Local guide. Vi träffade en av mina arbetskollegor i SF som är född och uppvuxen i HK. 3. Grönsaksmarknad utanför vårt hotell. Always busy. 4. Älskar båtar, vatten och solnedgång. Bild från Tsim Tsa Tsui mot Downtown HK. 4. Utsikt ned mot HK från the Peak. 5. What to say? I ❤️ båtar och vatten.

Sista dagen i Hong Kong. 6 härliga men intensiva dagar. Nu har vi flyttat ut till ett hotell vid flygplatsen och E har lämnat mig för sin konferens (som var den egentliga anledningen till att vi åkte hit). Jag passar på att catcha upp lite med skolan och med alla dessa sociala medium. Ska ta en timme på hotellgymmet innan jag ger mig ut på lite last minute shopping. I natt reser jag hem till SF. Tack Hong Kong!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.