20131116-155146.jpgNi – kära bloggläsare – är mina shinings stars!

Ni kommer kanske ihåg det här inlägget? Jag borde nog känna min man bättre vid det här laget än att tro att det ska ske en förändring på en gång. Vi är så olika på just det där. Han lyssnar, innerst inne, även om det inte verkar som att han gör det. Och så går tankekvarnen igång, och den maler och maler och maler… Sen plötsligt faller polletten ned. Sakta men säkert verkar han ha förstått vad jag tjatat om och i sistone har han både planlagt och handlat in mat. Den här veckan har jag inte bara vaknat upp till ett fullt kylskåp utan också upp till flera gånger till färdiglagad middag. Lyx!

Det gör mig lycklig att få bevis på att han faktisk tar till sig det jag säger. Och det gör mig snäppet ännu mer lycklig att han anstränger sig för att ordna och köpa in sånn mat som jag tycker om (läs ekologisk och nyttig mat). Han brukar reta mig ganska ofta ang mina “hälsostudier” (som han kallar det) men så visar han i praktiken att han egentligen stöttar mig och det betyder allt! Men idag frångår vi nyttigheterna och beställer in pizza, dricker rödvin och myser i soffan med en film. 100h arbetsvecka är äntligen slut!!

Happy Weekend! Vad hittar ni på?

 

8 Responses to Att bli lyssnad på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.