IMG_8353

Nu när det börjar närma sig jul tänkte jag passa på och tipsa er om den här fantastiskt goda fake laxpatén. Jag fick receptet när jag var på Raw Food kurs i våras och blev verkligen fascinerad av hur mycket man kan göra med nötter och frön. Så, ikväll – lägg solrosfrön och mandlar i blöt så är dom färdiga imorgon. Blanda dessa med morot, vatten, citron juice och salt – mixa till en paté. Blanda i hackad selleri, röd lök och dill. Smaka av med salt, pepper och kanske lite cayenne peppar. Njut! Håller i kylskåpen ca 1 vecka.

IMG_8355Idag åt jag patén på mitt första egenbakade surdegsbröd (som blev helt okej men lite för kompakt).

Idag tror jag livet kom ikapp mig och jag vaknade med världens sämsta huvudvärk. Igår började jag nästa grina efter yogatimmen för att alla spänningar släppte. Idag ska jag ligga på soffan och läsa inspirerande mat- och coaching böcker. Love it! ♥

9 Responses to Not A Salmon Paté

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.