startnextchapter

Det känns som om det är på tiden med en ny utmaning men jag saknar lite inspiration på vad. Tidigare år har jag ju kört 10 mil på 10 veckor samt löputmaningen #10for10w men är det kanske på tiden för nått annat än löpning? Vad är ni sugna på? 100 träningspass på årets första 6 månader alternativt 50 träningspass till sista mars är det mest kreativa jag kan komma på. Give me some inspiration!! Och finns det egentligen ett intresse?

2 Responses to Utmaning?

  • Michelle says:

    Jag som själv blivit väldigt inspirerad av yoga skulle gilla en yoga utmaning eller en mer generell som du nämner ovan: xxx pass på x månader!

    • Mikaela says:

      Hej Michelle! Jag bestämde mig för att gå för 50 pass på 100 dagar för att det skulle passa lite fler. Men du kan absolut lägga in yoga pass (plus promenader, cykelturer, och andra sorters pass). Och jag kan hjälpa dig att komma igång med yogan! Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.