IMG_8676Bovetepannkakor (vegan & gluten free) – recept här

Det kan hända att jag har slagit vad med min kära man om att om jag klarar att vara vegan i en månad (den enkla delen) och i sluten av månaden också klarar att göra 5 pull-ups (den svåra delen), så ska han bara äta vegetariskt i april (om han inte klarar att göra 20 pull-ups dvs).

För det första vet jag inte hur allt blev ett vadslag och för det andra vet jag inte hur det blev ett så komplicerat vadslag. Det skulle egentligen bara vara ett personligt experiment där jag ville se om jag kunde trappa upp träningen samtidigt som jag övergick till ett hel-veganskt kosthåll. Det bästa är väl att jag (än så länge) inte har något att förlora på det eftersom vi glömde att säga vad jag skulle göra om jag inte klarade av min utmaning. Men hur f-n ska jag gå från att inte klara göra en enda pull-up (inte ens en liten en) till att göra 5 oassisterade på en månad? Någon som har tips? HJÄLP!

photo-14Pull-up training in progress…

 

4 Responses to Vad som händer i vårt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.