photo1(7)

Att varken jag eller E är särskilt (läs: absolut inte alls) intresserad i något som helst som har med inredning att göra är ju direkt ingen nyhet. Men i helgen (efter en vecka med crazy nattskift*) fick vi plötsligt ett ryck och tvättade vår heltäckningsmatta, hängde upp våra förstoringar (som vi beställde för 1 år sedan), hängde upp mörkläggningsgardiner på sovrummet, möblerade om vardagsrummet och hängde i hela dagen. Nu går vi omkring och myser i vår lägenhet som känns lite mer hemtrevlig (och betydligt renare). Att sedan tavlorna kunde ha hängt lite längre ned och lite närmare varandra ignorerar vi helt enkelt. Vem vill bo i ett perfekt hem? 😉

* Jobbet är crazy just nu. Juli betyder nya läkare som över natten försöker gå från att vara medicin student till färdig läkare. Det går som vanligt så där. Vissa nätter vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Härom natten var det dessutom en anhörig till en av våra patienter som hotade med att komma tillbaka med pistol och skjuta oss (han blev tatt och satt i häktet över natten). Samma natt slutade vår läkemedelsmaskin (den som spottar ut alla våra mediciner) att fungera och vi fick in 6 nya patienter i loppet av en timme. När du då måste argumentera med läkaren som varit läkare i ca ett minut om att du vet vad du håller på med (men att han inte vet vad han håller på med) känner man att det där livet som hemmafru inte var så farligt trots allt. Om det vanligtvis är svårt att förklara hur det är att jobba som IVA-syrra på San Francisco offentliga sjukhus så tar den här helgen priset av allt.

Men nu är jag ledig och andas igen. Jag ska försöka fokusera på mina coaching- och pilates studier den här veckan. Och att mediterar.

 

2 Responses to Home makeover

  • Kim says:

    Tack och lov att det finns smidiga rengöringsmackapärer när man har heltäckningsmatta 🙂 Ser ut som ni fick till det riktigt mysigt!

  • Isabella says:

    Hej Mikaela!
    Googlat X flera sjuksköterska i USA å din blogg kommer alltid upp. Funderar på om du kan hjälpa mig, har frågor om sjuksköterskeyrket i USA som jag ibte kan läsa mig till och börjar nu bli lite lätt desperat. Isåfall mejla mig, isape732@gmail.com! Vore fantastiskt! Ha det bra! Mvh Isabella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.