Det värsta med att vara expat och umgås med andra expats är att man vet att man vid någon tidpunkt måste säga hejdå. Folk flyttar och det suger när man äntligen fått sitt stabila nätverk. Idag sa jag hej då till en av mina allra bästa vänner här i SF. Dom flyttar visserligen bara till Seattle och jag vet att vi kommer att ses snart igen. Men jag kommer definitiv att sakna våra spontana middagar och löpturen tillsammans. Våra hiking turer och våra långa samtal om livet. Så ikväll är jag ledsen.

2 Responses to Baksidan av expat livet

  • Kim says:

    Åh vännen! Jag håller med dig och lider med dig – det bästa och det värsta med detta liv är alla fina människor man träffar men som man ibland också måste säga hej då till 🙁 Förra sommaren fick 4 av våra vänner lämna landet hastigt och lustigt, blev otroligt tomt. Jag antar att trösten är att man nu har en anledning att resa runt om i världen för att hälsa på 🙂
    Stor kram!

  • Erika says:

    Åh jobbigt!! Vänner e så viktiga ( viktigare än hemma?!) när man är expat och inte har familjen nära… Kram<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.