DSC00547

En vecka har gått. Idag skulle han har fyllt 31. Den första födelsedagen jag firade med honom fyllde han 15. På den tiden var vi som mest engagerad i att driva Ungdom mot Rasism Umeå som sedan blev Mångfaldsföreningen. Vi älskade och hatade världen tillsammans. Växte och blev starkare. Slogs för det vi trodde på och hittade på något sätt oss själva tillsammans.

Det är ofattbart att han inte finns längre. Han som varit en självklart plats att komma till när jag åkt hem. Han som jag haft så många kompisdejter med, lagat mat, druckit vin och pratat hela natten. Bilden ovan är ifrån vår resa till Milano 2011. Sist jag pratade med honom pratade vi om att han skulle komma hit till SF. Och att han skulle få vara extrapappa till mina framtida barn. Men idag finns han inte längre.

Jag skickar mail till honom på facebook och väntar på att få svar. På Skype står det fortfarande att han är online. Jag ser det lite som en tröst, att han på något sätt fortfarande finns där. Men sakta men säkert börjar det sjunka in att jag aldrig någonsin mer kommer att få träffa honom mer.

Jag hoppas att du har det bra där du är.
Du kommer alltid att vara saknad.

5 Responses to Du fattas mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.