IMG_9772

Ungefär si så där en gång i veckan tänker jag att jag borde sparka igång den här bloggen igen. Men så kommer livet i mellan och så glömmer jag bort det igen. Borde jag ta det som ett tecken att det är dags att kasta in handuken? Hur som helst, nu när vi går mot slutet av årets andra månad tänkte jag att det också var på tiden med årets andra inlägg.

Livet rusar här borta. Ibland känner jag mig stressad över det – men vanligtvis inte. Mycket händer, både stora och små saker. Två av mina vänner har fått barn, jag pluggar igen (business management light), jobbar och undervisar Pilates. Jag tänkte springa en maraton i mars men har kanske insett att det realistiska nog är en halvmaraton istället. Och appropå halvmaraton så sprang jag en i början av february, PR och allt – mer om det kommer en annan gång. Mitt sjukhus har fått 75 miljoner dollar från Mark Zuckerberg och hans fru Pricilla Chan. Det i sig är fantastiskt, och efter att ha firat mitt två-årsjubileum på the General kan jag inte annat än konstatera att jag älskar det sjukhuset, med allt vad det innebär.

Annars så kom jag och min kära precis hem från en härlig campinghelg ute bland Redwood träden. Fantastiskt som vanligt, och mer bilder kommer så småningom.

Även om det är tyst här på bloggen så har jag det bra. Jag hoppas ni som fortfarande titttar in här också har det bra.

Kram! ♥

4 Responses to Update

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.