IMG_5242.JPG

När vi för lite mer än fyra år planerade att flytta hit till Kalifornien bloggade jag om vår flytt och våra tankar om att bo antingen i San Francisco eller utanför stan (närmare Es jobb). Maria skickade då ett mail till mig och sa att hon och hennes man också gick med samma funderingar. Ca ett halvår senare var vi båda (alla fyra) på plats och Maria och henne man blev våra allra första nära vänner här i SF. Sedan dess har vårat tjejgäng vuxit blivit större – vilket jag älskar! Skulle aldrig ha klarat mig här borta utan mina svenska tjejer och jag älskar hur nära vi blivit på relativt kort tid. Min lediga dagar fylls ofta med tjejluncher och härliga häng med hela gänget, och nu alla nytillskott i form av bebisar. Men ibland behövs one-on-one kvalitetstid med allra bästa vännen. Så idag blev det sushilunch och kaffetjat. Bebismys med gosigaste E och promenad i solen. Dagar som dessa sparar jag långt in i hjärtat. ♥

Ps. Ni som följer mig på instagram inser nog att det blir samma bilder här som där. Men så får det helt enkelt vara om det ska bli någon blogg. Följ min privata instagram på @songah1201 och business @healthbyyou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.