IMG_5434.JPG

“Running is the greatest metaphor for life, because you get out of it what you put into it.”
– Oprah Winfrey

Vi har blivit duktigare på att komma ut och springa på trails istället för på hård asfalt. Nästan varje helg som vi är lediga tillsammans hyr vi en bil och provar nya eller gamla ställen. I helgen tog jag med E till en av mina gamla favoritplatser och sprang i Pacifica Hills. Jag sprang mycket där i början när vi bodde här, då E surfade och jag sprang. Det är så härligt att springa längst vattnet och över kullarna. Ibland blir det mer gå och klättra än att springa men det är okej det också. Vi sprang bort till den pieren ni ser i bakgrunden och tillbaka. 12 härliga kilometer av par-bondning.

Jag älskar att vi har löpningen tillsammans. I början var det helt klart jag som gillade det mest. E sprang mest för att jag tvingade med han men nu är det han som är minst lika ivrig – om inte mer. Ibland springer vi tysta, kör vårt eget race och bara lyssnar på våra egna tankar. Ibland springer vi tillsammans och löser världsproblem. Ibland är jag i bättre form och pushar honom, ibland tvärtom. Precis som det ska vara.

Igår blev jag förresten färdig med min Pilates Reformer Certification så nu är jag Pilateslärare på “riktigt”. Jag håller fortfarande på med min Mat Certification och det kommer att ta ett tag men nu kan jag äntligen bocka av en sak. From juli börjar jag undervisa ytterligare några timmar på Mint Studios så alla som har vägarna förbi SF måste lova att komma förbi!

2 Responses to Life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.