P7040351.JPG

Tio härliga dagar i Sverige som svischade förbi alldeles för fort. Som vanligt. För hur tar man egentligen igen ett helt år på bara några få dagar? Sorgen över att se hur vänner och familj växer upp, åldras och förändras utan att man är där. Barn föds, vänner gifter och skiljer sig, någon dör och försvinner för alltid. Några växer man ifrån, andra kommer man närmare. Glädjen över att få dela kvalitetstid tillsammans. Samla alla och bara vara. Prata till långt på natten eller bara mysa i soffan framför en deckare. Och familjen som alltid alltid alltid är där. Livet på något sätt. Helt underbart men ändå så sorgligt ibland.

IMG_0515.JPG
Som alltid känner vi båda en enorm tacksamhet för de familjer och vänner vi har runt oss. En norsk familj. En svensk. Och en som vi nu längtar efter i San Francisco. En tacksamhet för den tid vi få ha tillsammans. För livet. Och för att vi följer våra drömmar även om det är tunga hejdå:n ibland. Jag grät en skvätt på flyget ned till Stockholm för att Kalifornien kändes så hopplöst långt borta ifrån mamma och pappa. Men så fick jag hålla min kära mans stadiga hand och så lovade han mig (och jag lovade mig själv) att vi ska ordna så jag kan komma hem en gång till i år. Det du pappa! Snart ses vi igen. ❤️

IMG_0516.JPG
Tio dagar som svischade förbi alldeles för fort. Vi har paddlat kanot, hälsat på älgarna, hängt med kusiner och kusinbarn. Och äntligen hälsat på hemma hos älskade mostern. Spelat femkamp, brädspel, minigolf och yatzy. Spa:at hos allra bästa kusinen, spanat in Bildmuseet och fått hälsa på en alldeles färsk bebis. Sprungit i på tok för varmt väder, fått solsting och svalkat av oss i sjön. Ätit pappas gravade lax (äntligen!), världens största räkmacka, grillad lax och inbakad röding. Fått bullar till frukost och jordgubbar med grädde till kvällsfika – bara för att det är semester. Hängt med bästa barndomsvännen som flugit upp från Sthlm bara för att träffa oss och blivit bjuden på middag hos extrafamiljen. Men framför allt så har vi myst med mamma och pappa och kära storebror. Och hundsyskonen. Läst böcker, gått promenader och sett på bilder för att dela glimtar av varandras gångna år.

Tio dagar som definitivt svischade förbi alldeles för fort. Men kvalitet framför kvantitet – för vi har verkligen tagit vara på varje dag. Nu tackar vi för oss och beger oss över Atlanten igen.

Men som sagt, vi se ju snart igen. ❤️

IMG_0517.JPG

One Response to Sverige ❤️

  • Inger says:

    Hej..härliga bilder genom dagar som gått Gått förbi alldeles för fort I det samma jag skriver det ..landar en tanke som säger till mig TID vad är det..mer än de stunder vi tar till vara och lagrar ..alla de lyckliga ögonblicken jag fick njuta av samvaron tillsammans med er Dom ögonblicken bär jag med mig och önskar er ALLT gott ocj att ni må vara rädda om er pch att vi snart ses igen KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.