girls

BÄSTA gänget! Sex härliga tjejer i Santa Cruz kan ju bara bli bra. Lunchhäng i solen på Crows Nest, mani/pedi, bubbel på hotellet innan middag och drinkar på Hula Island. Kvalitetstid deluxe. Oförglömligt.

Nu är vi hemma igen. Jag fick oväntat ledigt eftersom jobbet ville skicka mig på kurs imorgon istället för att jobba måndag och tisdag natt. Jag tackar ja till det. Hade stora planer om att springa en långtur idag men fastnade visst framför datorn och klickade hem några högst nödvändiga organiseringsprylar. Vi har bott i den här lägenheten i 2.5 år och trivs himla bra. Men vissa saker funkar inte och det handlar mest om mina skor, väskor, sjalar, jackor osv som inte riktigt får plats. Men nu ska det bli ordning så min kära pedant till man vill fortsätta att leva tillsammans med mig.

Vi har också planterat om våran bambu (igen!). För 2.5 år sedan fick en lite bambupinne följa med hem ifrån IKEA. Sedan dess har den vuxit som ogräs och består nu inte bara av en stjälk utan TRE. Nu har den blivit golvplanta istället och om ett år kommer vi säkert ha en hel bambujungel här hemma. Men ganska så hemtrevligt är det allt.

12088302_1660256780886310_589185673098729205_n

2 Responses to Girls in Santa Cruz

  • anna says:

    Hej! Blev nyfiken på din bambu.. Rätar den ut sig eller skär du av och planterar du om “skotten” som växer ut?? Jättefin!

    • Mikaela says:

      Vi har inte gjort någonting med vår bambu. Den bara växer och växer. Först hade vi den i bara vatten och då fick vi två nya stammar som växte ut från botten av orginal stammen. Sen planterade vi om den med jord och efter det har den vuxit som bara den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.