IMG_0859

Ett sista inlägg om Big Island för jag måste få visa er bilder från den här lilla favoriten. Det var en grå lite regning dag. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på eftersom vi redan betat av allt på vår lista. Så vi gjorde en djupdykning i vår guidebok som vi fått låna ifrån en av mina arbetskollegor och hittade en liten hike upp på Pu’u Wa’awa’a (som betyder the Many-furrowed Hill).

Den här lilla hiken (7 miles/11 km) går till minneboken som en liten favorit just för att den var så spontan och oplanerad men ändå så härlig och vacker. Jag älskar att bara kunna packa dagsryggsäcken och ge sig ut. Gå i tystnad, lyssna på naturen, eller kanske prata av sig om allt det där som man aldrig haft tid att prata om i den hektiska vardagen. Den här hiken var lagom tung (ca 550 meters stigning) så vi fick svettas, känna mjölksyran i benen och pumpa hjärtat lite men samtidigt avslappnande nog till att inte vilja dö eller ligga och sova resten av dagen. Absolut ingen utsikt från toppen pga dimma och låga moln men i klart väder skulle man visst kunna se hela vägen till grannön Maui (som vi var på för 3 år sedan). Mystiskt vackert och avslappnande för själen.

Och här följer en bildbomb:

 

IMG_0860

IMG_0867

IMG_0869

IMG_0873

IMG_0876

IMG_0877

IMG_0879

IMG_0883

Det här inlägget får runda av min berättelse om vår Big Island resa. Många fina minnen och en dag kommer vi definitivt att komma tillbaka. Hawaii kan ju både vara lite charteraktigt om man vill det eller äventyrligt och romantiskt om man vill det. Nästa ö på vår lista är Kauai och sen kan vi börja åka tillbaka till de öar vi redan varit på. Blir nog aldrig less på att åka dit.

◊ ◊ ◊

Här är det jobbkör den här veckan med 7 av 9 nätter, samtidigt som det är mycket annat som ska ordnas och hinnas med att det får blir lite minus på sömnkontot. Det är ok. Pilatestimmar, möten, akupuntur, pappersarbete och några träningsrunder ska hinnas med. Och tjejhäng så klart. Men nästa vecka kommer världens bästa vän hit. Som jag längtar! ♥

Vad har ni för er?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.