IMG_7065

Ettårskalas i förra helgen, baby shower i onsdags. När byttes afterworks och festkvällarna ut mot detta? Livet alltså. Hur fascinerande är inte alla faser vi går igenom. Det slog mig också när jag stod och gjorde 24 (!!) minipajer till onsdagens baby shower hur etablerade vi blivit här i SF. Det här är vårt liv. Våra vänner. Vår vardag. Jag älskar det!

Jag älskar hur självklart det är att 30+ av dina vänner kommer och firar ditt barns första födelsedag. Eller att 15+ arbetskamerater slänger ihop en fest för att fira dig och ditt ofödda barn. Jag älskar hur alla släpper allt, tar ledigt, byter skift, bakar och står i för varandra.

Vi har verkligen landat här i SF. Nu tittar vi efter hem att köpa (!!). Det är läskigt och stort. Alldeles för dyrt men något vi tänkt på länge. Nån gång måste man väl ta steget.

Hur har ni det? Någon som har några visdomsord på vägen när det gäller lägenhetsköp?

IMG_7108

3 Responses to Ettårskalas, baby shower och att landa

 • inger says:

  GOD morgon Det låter HELT underbart ert liv därborta..det där spontana härliga givandet i samverkan..det råd jag kan ge efter mina erfarenheter Lita på era känslor och luktsinne och hasta inte..utan titta på huset fler än en gång..för det man inte ser FÖRSTA gången upptäcker man dom andra..LYCKA till med allt ..Hoppas vi ses när sommaren gör entré ..fast jag förstår ju..att letar man hus..då är de DET som just står i fokus och vill ha er uppmärksamhet.Kram

 • Erik says:

  Hej

  Jag och en kompis skriver gymnasiearbete om arbetsförhållanden mellan yrken i olika länder.
  Och vi har inriktat oss på bland annat just sjuksköterska som yrke.
  Undrar om det finns någon chans att du skulle ha lite tid över och orka svara på ett par snabba frågor?

  Hälsningar Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.