IMG_7165

Gud vilken mysig helg vi har haft. Vi skulle som sagt egentligen åka och campa/hika men ombestämde oss i sista minuten pga väderrapporten. Och det var vi glada för! Det var länge sedan jag var med om ett sådant oväder som drog in under lördag kväll/natt. Då var vi glada att vi satt trygga i vår lilla lägenhet, lyssnade på jazz och spelade Pandemic. Så kallade cooperativa games har blivit vår nya grej. Vi fick låna Forbidden Desert av en av mina arbetskollegor och blev fast på en gång. Pandemic är lite av samma koncept och det är verkligen kul att spela som team.

Lördagen blev vi alltså lite inregnade. Vi tog en cykeltur på förmiddagen då det skulle vara uppehåll men blev fast i värsta regnovädret och var tvugna att vända. Efter det blev det alltså bara häng hemma.

På söndagen vaknade vi till sol och passade på att slutföra vår cykeltur längst 17 mile Drive. Alltså. I am in love with 17 mile Drive. Det här var min tredje gång som jag cyklade den (bilder från första gången här) men Es första gång (vi har kört den ett par gånger dock). Det är verkligen ett tips från mig. Har ni tid i Monterey, hyr en cykel och ge er ut. Har ni mindre tid så är det helt klart värt att köra den hur som helst.

Vi avslutade med en mysig lunch på Monterey’s Fisherman’s Wharf innan vi körde hem för att gå på lägenhetsvisningar. Livet alltså. ♥

IMG_7136

One Response to Monterey ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.