Tre gånger inomhus tog det innan Nelson förstod vad korvsök innebär. Idag tog vi det till nästa steg och körde utomhus uppe på rooftopen. Det var en stolt kille som letade reda på alla bitarna med bara pyttelite hjälp från matte. Man kan märka att han definitivt använder nosen sin på ett annat sätt nu än för några veckor sedan. I början sprang han bara runt och jagade allt han såg. Det gör han i och för sig nu också men nu använder han också nosen och luktar runt som en riktigt hund. Det innebär också att våra promenader går väldigt låååångsamt och hackigt.

IMG_1282

IMG_1283

IMG_1284

IMG_1285

16 timmars sömn igår var välbehövt för min del. Vaknade med mer energi än vad jag haft på länge tack vare min kära man som tog Nelson både dagtid och kväll igår samt morgon idag. Team Awesome som klarat av valplivet bättre än vad vi trodde själv. Med den extra energin körde jag igång en knäckebrödsomgång, tvätt och har fått organiserat lite av det sista resterna som är kvar från flytten. Jag börjar känna mig som mig själv igen.

Efter korvsöket fick Nelson leka med grannhunden (fransk bulldog). Dom är väldigt olika personligheter och i början var Nelson rädd för honom. Nu börjar det lossna lite och idag kunde dom faktiskt leka lite förrutom att grannhunden var helt obsessed med att förstöra Nelsons boll och att Nelson helst av allt bara vill jaga eller bli jagad inte brottas. Så småningom tror jag dom kommer ha kul tillsammans.

IMG_1246Vår fina kille som förmodligen spanar på duvor här mitt i leken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.