IMG_8006

IMG_8008

IMG_7991

Igår trotsade vi sömnbrist och hosta och tog med Nelson till stranden. Behöver jag säga att han älskade det?!? Lite skeptisk till havet, speciellt vågorna, men det tror jag kommer sig med tiden. Vattnet är KALLT här (kanske 15-16 grader) så det var nog en liten chock men att gräva i sanden var däremot hur kul som helst.

Efter ett bad här hemma däckade en liten kille. Idag lekte han däremot i parken och är lika skitig igen. Never ending story. Men värt det för att ha en happy hund.

Sjukstugan fortsätter annars. Jag har självdiagnotiserat mig med bronkit och jag tror att E har fått en släng av samma. Jag sover i princip ingenting om natten och tror också jag har hostat sönder ett muskelfäste eller två. Varje gång jag hostar, nyser, skrattar eller försöker röra på mig generellt gör det ont på ena sidan i ryggen så jag er relativt ynklig just nu. Förhoppningsvis vänder det snart.

Men nu ska jag sluta klaga och vila lite på soffan istället. Vi har en rätt så chill och bra helg trots sjukstuga. Och en liten halvtimme sömn här och där är bättre än ingenting.

Kram. ♥

One Response to Beach boy

 • humlina says:

  Godermorgon mina kära!
  Han kan verkligen njuta av livet, han Nelson. Han utstrålar bara en stor lycklighet .men så omges han med mycket omsorg och kärlek.
  Inte klagar du, du meddelar ju endast fakta. om hur ditt liv gestaltar sig, just nu.
  Inte kul att hosta så det gör ont. Men du, du/ni har ju haft mer än fullt upp en längre tid., med flytt, med en liten valp och … Era kroppar behöver och förtjänar verkligen också de er omsorg, kärlek och VILA.
  Massor med varma “tänker på er kramar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.