IMG_0032

Alltså. Vart tog min lilla valp vägen?!? 11 veckor har han bott hos oss idag och har gått upp från 5.5 kg till 14.5kg (i lördags, säkert över 15 kg nu). Jag tycker han ser större ut på bilden än vad han är i verkligheten – eller så är det bara jag som är hemmablind och fortfarande tycker vi har en liten valp här hemma. Han tror fortfarande att han är liten och försöker krypa upp i knäet även om han knappt får plats.

Jag mår ÄNTLIGEN bättre. Hostar fortfarande och har fortfarande muskelont i bröstet men det är långt ifrån så illa som det var. Nu sover jag på natten även om jag vaknar några gånger och klarar att prata utan att få en hostattack. Ikväll blir det det ultimata friskhetstestet med tre pilatestimmar i rad (undervisa alltså, inte träna). Jag har provat ett par gånger tidigare och det har blivit bakslag varje gång så håll tummarna för planen är att jag ska tillbaka till sjukhusjobbet i helgen.

Annars är det mest parkhäng med Nelson som gäller för det är det enda han vill göra om han får bestämma. Vi har så himla tur att vi har den parken alltså. Full av hundar att leka med och full av människor att få klappar ifrån. Nelson springer dit så fort han kan och visar klart och tydligt att han är VÄLDIGT besviken om vi inte går åt det hållet. Om vi inte går till daycare då. Då springer han lika fort. Livet med hund alltså. Aldrig tråkigt.

2 Responses to Little man

 • Sven-Åke says:

  Oj, oj, oj, vad liten du blivit!
  Hans huvud är ju lika stort som du nu.
  Det är bara 4 av våra som är tyngre………

  • Mikaela says:

   Haha. Ja jag vet. Jag måste ha krympt. Jag tror inte han kommer ikapp Nika och Happy men kanske dom andra. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.