IMG_0113

Mamma och pappa. ♥ Mina förebilder, bästa vänner och största supporters här i livet. Som jag saknar dom. Varje dag. Ibland får jag sån där akut längtan efter dom att det gör ont i hjärtat och då förbannar jag tidsskillnaden som gör det svårt att ringa när som helst. Men då passar det bra att finaste barndomsvännen på något sätt känner på sig vad jag behöver och skickar bilder på världens bästa föräldrar. Det kan göra mig ledsen att mina föräldrar som älskar hundar över allt på hela jorden (typ) inte får lära känna vår lilla Nelson och att han inte får gosa med världens bästa hundmänniskor eller leka med musketörerna (mamma och pappas lilla flock på tio hundar…eller är det bara nio nu?) där hemma. Jag funderar redan på att ta med honom hem någon gång men vi får se hur det går med det. Inte den här sommaren i alla fall.

Många tror att valet att bo här borta har varit lätt för oss men det har aldrig varit lätt och vi slits fortfarande mellan viljan att bo här borta och önskan om att bo närmare familjen där hemma. Jag tror alla expats kämpar med samma känsla av otillräcklighet, en känsla av att var egoistisk och aldrig riktigt kunna vara hundra procent tillfreds. Mina föräldrar har aldrig gett oss några skuldkänslor utan allt ligger hos oss själva och vår vilja om att vara på två (tre) ställen samtidigt. Men det är ok för livet blir liksom som det blir hur som helst så man får ta det chanser man får och göra det bästa utav det man har. Så nu längtar vi till Sverige/Norge semester i slutet av augusti även om jag redan nu har ångest över att lämna min lilla björn här borta.

IMG_0118

Och appropå björnen, suddig bild som alltid när man ska försöka ta selfies samtidigt som man gosar med denna kille. Men det är så här vi har legat mest hela dagen för jag har en trött kille här hemma som är extra mattig idag. Inte matte emot alltså. Jag tror det är en kombo av att jag har varit borta mycket pga jobb, värmen och att han tappar tänder i rasande takt. Plus att han fortfarande lägger på sig ca ett kilo i veckan. Det måste vara jobbigt att växa så mycket. Idag var vi hos veterinären för att kolla upp hans öron igen (godkända!) och dem sa att han visst bara har en (!!) valptand kvar. Jag tror han har ont i munnen för han tuggar mindre på sina ben och mer på mjuka leksaker. Ibland blöder han från munnen så jag brukar ge honom isbitar att tugga på. Annars är han en 16 kg gladskit som fortfarande charmerar allt och alla (utom äldre hundar som tycker han är skitjobbig). Han är nog den enda hunden som älskar att åka till veterinären helt utan att bli mutad med godis. Vi har träffat samma läkare nu ett par gånger och det känns skönt att det är han som ska kastrerar Nelson senare i juli.

I helgen är det Pride helg här i SF men vi ska iväg till Tahoe istället och fira midsommar med bästa svenska gänget här borta. Så Glad Midsommar på er kära bloggläsare. Hoppas ni njuter och har kul! Ge er mamma och pappa en extra kram i helgen om ni kan. Jag önskar nämligen att jag kunde det precis just nu.

2 Responses to Mamma & Pappa

  • inger says:

    HÄRLIG bild på dina föräldrar som vi ju alla VET är lika härliga i verkligheten….och Nelson hoppas jag få träffa en vacker dag…hmm vilket uttryck..vilken dag som helst vill jag gärna träffa er alla En MYSIG,MAGISK och HELT UNDERBAR MIDSOMMAR önskar jag er Kran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.