Allstå Semestern 2016 kom och gick. Vi råkade lämna kameran hemma i SF och telefonerna fick också vila så nästan inga bilder blev tagna. Som tur var har jag en pappa som alltid står redo med kameran så några bilder fick vi med oss.

IMG_8027

Vi började semestern i Norge. Några dagar (alldeles för få) i Oslo och kompishäng. Jag var jetlagged och trött så det blev inte många knop gjorda. Sen åkte vi vidare till Stavanger för att hänga med Es familj och vara med på hans brors sons dop. Där bodde vi på Fjordbris, samma ställe som vi bodde förra året när vi var med på bröllop, och det är så himla härligt att bo alldeles vi havet. Efter några dagar där vinkade vi hejdå till svärfamiljen och styrde kosan mot Sverige.

IMG_7462

IMG_7477

IMG_7618

IMG_7623

IMG_7661

I Sverige blev det det vanliga – familjehäng, hundmys, hundpromenader, kantarelljakt, spelkvällar och så klart den årliga femkampen. E sprang med pappa och jag sov på soffan. Det är så härligt att komma hem och bara hänga. Och just häng blev det mycket av då vi bestämde oss för att ta det lugnare och ha mindre planer än vad vi brukar ha. Så vi skippade SPA-dag, kanottur, sa nej till många vänner (tiden räcker aldrig till!) och hängde istället på soffan, läste böcker och såg film. Hektiskt första halvår tar ut sin tull till slut.

IMG_7535

MEN! Vi tog oss äntligen upp till Norrbotten till pappas barndomsplats. I 12 år har jag och E hängt ihop men vi har aldrig prioriterat att åka upp dit. Men i år tog vi tag i det och åkte upp på snabbvisit. Träffade mina kusiner, min farbror och pappas fjällkompis (som jag är uppvuxen med om somrarna). 8 år sedan var det sen jag var där sist. På tiden för ett besök kan man säga alltså.

IMG_0504

Men höjdpunkten av Semester 2016 då? Kvalitetstid med pappa.

IMG_7476

Och mamma. ♥

◊ ◊ ◊

Nu är vi tillbaka i SF och det känns helt okej det också. Vi har hämtat hem vår lilla lurv som vuxit sig stor medans vi har varit på semester. Jag är mer jetlagged än vanligt och det passar dåligt när man jobbar natt men ikväll börjar allvaret igen så det får gå som det går. Nu ser vi framemot Hösten 2016.

One Response to Semester 2016

  • Humlina says:

    Underbart att få rå om er. Så mysigt att oj. Det gjorde inte ens ett smack att jag kom sist i femkampen.Jag bara njöt av allt omkring av att se er tillsammans med oss alla..
    Vi syns igen, nästa sommar. Tyckte att det gick lite lättare att säga “hej då” när jag bytte ut de orden mot ” … “vi syns snart igen/på återseende.” och jag kom även på att vi ju bor på samma planet.( fast det ibland inte känns så) Det lindrade en aning, för som du vet är avsked inte min starka sida
    Morgonkramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.