14344833_1788947941350526_393370353649651239_n

Sooo. Det blev en liten bloggpaus och det finns en mycket enkel förklaring till det: Vi är med barn! Två faktiskt. Twins. Overkligt, överväldigande och helt fantastiskt. Vägen hit har varit lång och krokig – men det kan vi ta i ett helt annat inlägg – och att äntligen få annonsera att jag är gravid känns stort och lite läskigt. Jag är i vecka 13 idag (13+0 för er som är superintresserade) men bebisarna är så stora som dem ska vara i vecka 14+. Jag har mått skit fram tills den här veckan och mår delvis dåligt speciellt om jag sover för lite – därav bloggpaus. Sen är det ju så himla svårt att skriva om vardagsliv när något stort och viktigt händer i kuliseerna. Semestern gick åt till att ligga på soffan och jetlagen både dit och hit sög ut den lilla energi jag kanske hade. Men nu börjar jag se ljuset i tunneln (jag har sagt det många gånger dock så vi får se om det håller i sig) och känner att jag lite har fått livet tillbaka. Så om ni vill får ni följa med på ett litet hörn av den här tvillinggraviditeten. Och så håller vi tummarna för att allt går bra! ♥

19 Responses to Att vara med barn (pl.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.