img_0613

Här kommer en aldrig så liten photobomb ifrån våran helg i Russian River area lite norr om San Francisco. Anledning var en blivande tvillingpappas födelsedag. ♥ (ja, jag kommer att tjata om det här med tvillingar för det är så sjukt svårt att förstå att vi (förhoppningsvis) om fem månader sitter med två små bebisar).

Det här blir vår 12 födelsedag tillsammans vilket bara i sig känns sjukt. Hur som helst, vi hade hyrt ett AirBnb uppe i Forestville och körde upp dit efter mina Pilatestimmar fredag kväll. Vi hade inga planer utan ville bara ta det lugnt och komma ut i naturen. Russian River i sig är i och för sig väldigt hundvänligt men Northen California not so much – tyvärr. Hundar är sällan välkomna på trails i parkerna utan man får hålla sig på paved roads.

img_1602

Vi hittade i alla fall en sjö – Spring Lake – som vi kunde promenera runt. En lagom promenad för en valp som fortfarande är lite rädd för skogen och inte tycker det är superkul att gå långt. En lagom promenad för en preggo lady också som inte alls har så mycket energi som hon önskar och brukar ha.

img_1609Skogsmulle in making – förhoppningsvis.

img_1607

Runt sjön hade dem satt upp olika träningsstationer så även E fick utlopp för sin energi. Nelson håller sig alltid nära husse. ♥

img_1611Så nära som möjligt. ♥

Tack och lov så var de flesta kaféer och restauranger hundvänliga så vi passade på att fika, fika, fika nu när min matlust äntligen börjar komma tillbaka.

img_1618

På söndagen vaknade vi upp till regn men det klarnade tack och lov upp under dagen. Nelson fick uppleva sitt första riktiga regn (inte bara lite duggregn) och verkade inte så himla brydd. Däremot att gå i blött gräs och kika på kor var lite läskigt.

img_1628

Sen åkte vi ut till en av våra favoritplatser – Jenner by the Sea. Fikade så klart (vad gjorde man utan fika?) och promenerade på stranden. E som är uppvuxen på en ö känner sig verkligen hemma vid havet och havslukt i sig gör alltid bra för själen.

img_1629Och någon var i extas.

img_1639

img_1645

img_1655

Efter strandpromenad, fika och lunch åkte vi upp till Armstrong Redwood State Park som vi hikade i vid jul. Hundar var så klart inte välkomna på trailsen men vi promenerade lite runt bland de stora redwoodträden för att vänja Nelson. Sen provhängde vi upp Es födelsedagspresent och det blev en hit!

img_1658Husse är alltid bäst! ♥

img_1666

img_0640

Måndagen var grå och regnig men innan vi åkte hem stannade vi på Dillon Beach för att lufta Nelson. I regnet stod vi och kastade pinnar till en glad kille som blir tuffare och tuffare och inte är särskilt brydd över havet längre. Med oss hem fick vi en blöt och sandig kille som sov hela vägen hem medans vi stannade i Point Reyes för lunch.

Inga matbilder och inga kärestebilder, bara hundbilder. Ni förstår ju vart vårt fokus är. En härlig helg som gav energi till oss alla. Vi är tacksamma över att ha en hund som är så himla lätt att ta med överallt. Han åker bil utan problem, hänger med på kaféer och restauranger, nöjer sig med att vänta i bilen om han måste (bara korta stunder så klart och ALDRIG om det är för varmt) och är egentligen bara nöjd så länge han får hänga med oss. Ibland tänker vi på hur det kommer att bli när han får två små bebissyskon och måste dela uppmärksamheten men tror att det kommer att gå bra.

Så det var vår (Nelsons) helg i bilder. Nu kavlar vi upp armarna för oktober månad som innebär jobb och lite resor för oss båda. I går var vi på läkarcheck och fick se våra aliens inne magen igen. Dom växer som dom ska och börjar äntligen göra sig synliga på min mage (kanske det kommer magbilder så småningom). Alla verkar förundrade över att jag nästan inte har någon mage ännu men jag tror att den kommer nu. Jag är trots allt bara i vecka 15.

Hur har ni det?

4 Responses to Photobomb från vår helg

 • inger says:

  Fantastiska bilder på en vacker natur ,människor och hund.Grattis och GOTT NYTT VÄLGÅNGSÅR önskar jag i efterskott Till din man på hans födelsedag KRAM

 • Annika says:

  Många fina bilder från er härliga helg…
  Allra bäst den sista – som en
  fantastisk tavla!!!
  Bra fotograf och underbart motiv! 🙂

 • Humlina says:

  Jättevarmt tack för att du tagit dig tid att dela med dig till oss alla av er fina upplevelse .
  Vackra foton… på naturen och på ert charmiga charmtroll Nelson.
  Jättekramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.