img_0776Jag och min killar. ♥

Vi har precis kommit hem från en härlig SPA/skogsmulleweekend i Calaveras. I fredags firade vi som sagt 5 års bröllopsdag och samma dag var vi på ultraljud och fick vi reda på att vi väntar två små killar. ♥ Vi bägge hade haft detta på känn helt från början (även om jag hoppades på en av varje) så det kom inte som en chock utan kändes bara fint att få det bekräftat. Och det är svårt att beskriva men på något sätt har jag känt mig lyckligare och gladare sedan vi fick veta. Inte för att det är just två killar så klart – utan snarare för att det faktiskt är något (några) där inne. Att få veta könen har varit så essentiellt för oss för att på något sätt kunna bonda och förstå vad som är på gång. Jag vaknar gladare, njuter verkligen av att känna små rörelser där inne mest hela tiden och älskar känslan och tanken av att ha dem där inne – jag är liksom aldrig ensam. Och det gör mig också så där sentimentalt gravidglad över att veta att dem har varandra där inne i magen. På ultraljudet låg Baby A och gosade med Baby B’s huvud och det var så mysigt att se att även om dom ligger i varsin liten säck så ligger dom nära varandra och jag inbillar mig att dem redan leker med varandra där inne.

Och helgen blev så där avslappnad och bra som vi ville. Vi båda var trötta och ville bara ta det lugnt utan krav och måsten. Vi tog in på ett mysigt AirBnb i Murphys och sov som stenar första natten. På lördagsmorgon åt vi en lång frukost på terassen och började äntligen prata babynamn. Sen hade jag bokat in oss på masssage + mani/pedi för oss bägge och där hängde vi i flera timmar och bara njöt. Sen lunch i Murphys Downtown där det var Día de Muertos (Day of the Dead) Festival. Mobiltelefoner och kamera fick vila så tyvärr inga bilder men mysig liten stad med många vingårdar/vinsmakningsmöjligheter och restauranger. En liten promenad i skogen runt Arnold fick avrunda våran dag innan vi crashade i soffan hemma och fortsatte babyplanläggning.

Jag är stolt över oss – hur välplanerade vi faktiskt är. Jag trodde vi skulle vara ute i sista minuten med allt men här sitter vi och är nästan färdigplanerade när det gäller det viktigaste. Jag tror det har varit vårat sätt att bearbeta faktumet att vi faktiskt väntar två.

Söndagen hade vi sikte på Big Trees State Park. Vi vaknade tidigt tack vare att vi ställde tillbaka klockan den natten och var nästan först ute i parken. Tre timmars mulletur och jag var lycklig över att känna att jag orkade (och inte fick något ont i bäckenet heller). Frisk luft och vacker natur = lyckliga skogsmullar.

img_1719b

Allt som allt perfekt anniversary/babymoon helg där vi fick tid för varandra och oss själva. Starta namnvalsprocessen som jag har en känsla kommer ta låååång tid och planera hösten och vintern fram tills våra troll är här. En graviditet kan kanske kännas lång men jag kan inte förstå att det bara är 4 månader kvar tills dem är här (om inte tidigare).

Nu är vi hemma igen och har dragit igång nästa jobbvecka. För er som undrar vart Nelson var i helgen så var han på daycare och verkar ha älskat det (så klart). Nu är han hemma med oss igen och sover som en liten stock. Intensiv lekhelg = utslagen valp. Passar oss alla bra. ♥

img_0774

6 Responses to Oh Boy(s)!

 • Ann says:

  Åh vad vackert! Och ni är alla så fina. Härligt att ta mobilpaus också, skönt att bara få ta in allt utan att ständigt ta kort (som är mitt problem ibland). Så kul att ni väntar tvillingar. Kram!

  • Mikaela says:

   Tack Ann! ♥ Ja det är alltid härligt att låta mobil och kamera vila även om jag efteråt ångrar att vi inte tog mer bilder. STOR KRAM TILL DIG!!!

 • Sven-Åke says:

  Grandiost! Ja, jag menar träden ………
  Du behöver ju inte försöka förminska magen genom att luta dig mot det “hyfsat” stora sequoia-trädet!
  Ser nog att magen är ganska stor ändå.
  Härligt!

 • Petra says:

  Så vackra bilder! Härligt att ni fick en så fin helg ihop och att ni alla mår bra. Spännande med namnvalsprocess till 2 pojkar.
  Kramar till er båda!
  //Petra

  • Mikaela says:

   Ja roligt att börja spåna på namn. Förhoppningsvis är vi lite snabbare att välja än vissa andra. 😉 Här i USA anmäler man in namnet innan man lämnar sjukhuset så det vore bra om vi blev eniga om åtminstone några alternativ innan dem blir född. Kram. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.