img_1891

Den här bilden tog i farten när jag var på väg ut dörren för att åka till jobbet och jag kan inte sluta skratta. Dessa killar alltså. ♥ E har åkt till Norge och Nelson saknar honom så himla mycket (jag också så klart men inte lika uppenbart som Nelson). Varje morgon springer han runt i hela lägenheten och letar efter husse. Först in i sovrummet, sen till duschen och toan, extrarummet och tillbaka till köket/vardagsrummet. Om någon av dörrarna är stängda gnäller han tills jag öppnar dem och när han inte hittar husse kommer han och stirrar på mig. Och när jag säger att husse inte är hemma fnyser han som han alltid gör när han är missförnöjd. Samma veva när vi kommer in från någon promenad. Och varje dag runt den tiden då E brukar komma hem från jobbet lägger sig Nelson och stirrar på dörren och hoppar upp för minsta ljud utanför. Himla gulligt men också lite hjärtskärande, speciellt för mitt gravidhjärta som blivit extra blödigt speciellt när det gäller lilla Nelson.

Jag tänker ganska mycket på hur  det blir för Nelson när twinsen kommer. Inte att jag direkt är orolig för hur Nelson kommer att ta det för han är en chill kille utan mer hur vi ska komma ihåg och ha tid att ge han den kärlek och uppmärksamhet som han är så van vid och förtjänar. Han är verkligen vår lilla bebis och jag vet att det kanske är töntigt och många påstår att det ändras när man får barn men jag vill att han ska få fortsätta vara det. Så kanske borde vi förbereda honom mer på vad som komma skall och vänja honom vid mindre uppmärksamhet men istället så gosar vi med honom mer än någonsin. Bad strategy? We’ll see…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.