Idag fyller våran lilla gris 1 år!! Jag hade tänkt att vara crazy dogmom och köpa hatt och ljus och hela paketet men det slutade med att jag istället blev en dålig matte som glömde bort allt tills idag (skyller på gravidhjärnan). Så istället körde vi lite nose work här hemma med att söka gömda rostbiffbitar och så kanske han får extra god middag ikväll. Glad skit här hemma hur som helst.

Första bilden vi såg på Nelson innan vi träffade honom (9 veckor gammal).

Ett år alltså. Det betyder att han bott hos oss i 10 månader. Och vilka härliga 10 månader vi haft tillsammans. Nelson förändrade verkligen oss och vårt liv till det bättre på många sätt och plan. Vi trodde inte vi var redo för hund och verkligen inte en stor hund i en liten lägenhet mitt i stan men så blev det i alla fall. Och vi har inte ångrat en sekund. Vi kunde nog inte haft mer tur med hund fast då är ju också jag den som tror att det som sker det sker när det ska ske och på något sätt var det väl meningen att just Nelson skulle komma och rädda oss just där och då.

Första bilden hemma hos oss och fortfarande en av våra favoritbilder av honom.

Det är som sagt en chill liten kille vi har. En sann filosof med stor personlighet och många corky sidor. Veterinären i helgen sa att han var en väluppfostrad försiktig kille med en hint av bestämd vilja (jo tack). Han har ett kroppsspråk som inte går att missförstå och en vilja av stål när han bestämt sig för något. Man behöver sällan höja rösten till honom utan det räcker oftast med att prata med honom som till en person. Han är alldeles för smart ibland och förstår definitivt mer än vi tror, men det gillar vi.

Han ger oss kärlek och gott skratt varje dag och det bästa som finns är att släppa ut honom från buren varje morgon och se hans glädje över en ny dag. Att se honom lycklig gör mig varm långt in i hjärtat och att se kärleken mellan honom och E gör mig ännu lyckligare.

Nelson – ett år alltså. Vi hoppas på många år tillsammans. Det här är bara början.

Morgonmys i sängen. ♥

2 Responses to Nelson 1 år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.