Sent igår kväll kom vi äntligen fram till South Lake Tahoe. Vi försökte starta tidigt men det tar ändå alltid längre tid än vad man tror att köra upp hit. Men Hondan gick som bara den och vi fick testa dens kapacitet med fyra vuxna, två hundar, packning och skidor. Mycket snö men fint väder så ingen kaos på vägarna, tack och lov. Hur som helst glad att vi har en erfaren norrman som chaufför.

Våra vänner är iväg och åker skidor idag. E jobbar och jag har passat på att ta en långsam promenad med Nelson. Mitt kropp är sliten efter 6 timmar i bil igår, aktiva killar i magen och lite dålig sömn i natt men vädret är verkligen perfekt med någon minusgrad och sol så även om jag vaggar fram som en tjock anka känner att jag blir lycklig i hela kroppen av att få röra på kroppen och andas lite fjälluft. Nelson däremot har inte riktigt bestämt sig ännu vad han tycker om det kalla vita som ligger på backen men börjar förstå att det inte är farligt i alla fall så jag tror han kommer att gilla det snart.

Fram till måndag ska vi hänga här så det kommer helt säkert fler uppdateringar med vinterbilder så småningom men nu ska jag slänga mig på soffan tillsammans med två gosiga hundar och läsa svensk deckare (Kaninjägaren av Lars Kepler).

Ha en härlig helg kära bloggläsare! ♥

2 Responses to Snö!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.