Okej, här kommer sista bildbomben från vår helg i South Lake Tahoe. Lake Tahoe delas ju i mitten mellan Kalifornien och Nevada. Vi har kört runt sjön ett par gånger men inte utforskat Nevadasidan så himla mycket. Det kan vi väl inte heller påstå att vi gjorden den här gången men vi körde i alla fall över stateline och hittade en Mikavänlig liten hike ned till Nevada Beach.

Jag måste säga att jag ändå känner mig ganska så pigg och fräsch trots 31+ veckor gravid och en stadigt växande bula. Att promenar går fortfarande relativt bra så länge jag tar det lugnt och det är någorlunda plant (nedförsbackar är värre än uppförsbackar). En timmes promenad går ofta bra. Igår blev det nästan två timmar och det kände jag i ryggen på slutet men inte värre än att det försvann med lite vila. Evigt tacksam över vad min kropp faktiskt orkar.

Nelson älskade att få springa lös och var så himla duktig hela tiden och höll sig i närheten av oss. Vi har inte övat särskillt mycket på att ha honom lös eftersom vi bor mitt inne i stan och han bara får vara lös i parken men han är en allmänt försiktig kille som håller sig till flocken (mig och E). Vi litar inte 100% på honom och vet att han sticker i vissa situationer men med lite koll klarar vi att undgå det. Han lärde sig snabbt att älska snön vilket var precis vad jag trodde så nån tur upp hit varje år får det nästan bli.

Vi pratade om att nästa gång vi åker upp har vi två bebisar med oss och att vi kanske nästa vinter kan åka längskidor med dem i pulka eller ryggsäck. Jag fascineras fortfarande över livet i Kalifornia där man ena helgen kan ha en solig dag på stranden och andra helgen åka skidor i fjällen. Vi vill ju självklart att våra barn ska bli vana med lite vind och väder och inte bara SF’s stabila 15-20 grader-varje-dag så tid uppe i Tahoe olika säsonger känns ganska givet.

Nu har vi landat i soffan hemma i SF efter en betydligt bättre (kortare) bilresa hem än upp. Tvättmaskinen är igång, posten genomgådd, paket öppnade och vi känner oss faktiskt redo för en ny vecka och månad. Sista januari imorgon och sen kör vi februari. Vem vet, kanske det är månaden då vi får möta våra små? (även om vi hoppas på marsbarn) ♥

One Response to Nevada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.