Så var vi inne i februari månad och det är med lite skräckblandad förtjusning. Helt sedan vi fick veta att vi väntar tvillingar har både våra läkare och vi själva sagt att vi ska vara glada och nöjda om vi når februari. Och här är vi nu. Killarna visar inga tecken på att vilja komma ut vilket så klart är bra men februari är fyra veckor lång och mycket kan hända. Är det denna månad vi får möta våra små eller blir det marsbarn?

Jag tänkte att det hade varit kul om ni ville vara med på en gissningslek om när killarna tittar ut.
Om ni har lust kan ni väl gissa datum i kommentarsfältet?

Hints:
– Mitt officiella BF datum är 31 mars.
– Jag blir senast igångsatt i vecka 38-39 (så runt 17 mars men inget är planlagt).

Idag: v 31+6. Morgontröttansikte, ond rygg och kliig och öm mage.
(hittade första, men knappaste sista, streckmärkerna på magen häromdagen)

Annars får väl februari månad nästan gå i nestingens tecken. Vi har inga stora planer alls utan ska bara försöka komma i ordning i vårt kaos här hemma. Jag ska försöka organisera i alla presenter vi har fått och som fortsätter att droppa in i posten. Vi måste möblera om vårt pyttelilla sovrum (läs: vända på sängen) för att få plats med barnens säng där inne, installera bilbarnstolar och barnvagnen blev äntligen beställd igår!

Men okej – gissa på i kommentarsfältet!

12 Responses to Hej februari – och gissningslek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.