Skötbordet på plats och i ordning. ♥

Här kommer era gissningar när killarna tittar ut:

15 februari – Tove

21 februari – Alex

22 februari – Åsa

24 februari – Pappa

25 februari – Christina

28 februari – Annika

1 mars – Erika + Miriam

2 mars – Cecilie

3 mars – Amy + Cecile B

4 mars – Joanna

5 mars – Mamma + Sarah

7 mars – Ann

10 mars – Pernilla + Mia

11 mars – Maria

Vad gissar vi själva då? Jag pendlar som sagt mellan att tro att dom kommer typ nästa vecka till att tro att dom kommer att stanna inne helt fram till ingångsättning. Jag har ett önskedatum som är 5 mars vilket är min mormors 100 års dag men har bestämt mig för att gissa på 15 mars. E gissar 7 mars som också är hans pappas födelsedag. 21 februari är dessutom min mammas och mosters födelsedag så killarna minglar allt bland fina personer. ♥

Fortsätt gissa om ni vill så uppdaterar jag listan så småningom!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.