Vecka 35+0 idag och så.himla.less. Magen bokstavligen exploderar snart, kliar som bara den pga alla bristningar och värker/spränger pga stadigt större muskelseparation. Jag vet att jag har haft supertur med min graviditet med väldigt lite problem och jämförelsevis relativt liten mage men snart 6 kg bebisvikt börjar definitivt ta ut sin tull.

Killarna mår hur som helst bra och visar inga tecken på att vilja komma ut. Baby A ligger med huvudet ned och gosar med min urinblåsa medans Baby B ligger med huvudet upp och gräver sig av och till under mina vänstra revben. Där emellan ligger dem och sparkar på varandra. Härligt!

Max tre veckor kvar dock. Det ska vi klara!

En annan som är less är den här killen. Det har varit så himla mycket regn sista månaderna och det i kombination med en höggravid matte gör att hans liv varit lite tråkigt. Mitt mål är att gå på en timmes promenad med honom de dagar jag inte har andra planer och det är himla mysigt men kanske inte så fysiskt stimulerande för honom eftersom jag inte klara att gå så fort. E försöker att ta honom på en joggingtur i veckan och sen tar vi honom till parken de dagar det inte regnar allt för mycket. Och tack och lov för daycare där han kan leka tills hans nästan inte orkar att stå längre.

Jag längtar efter att få min kropp tillbaka. Att kunna röra mig obehindrat, kunna jogga och göra yoga och Pilates igen och kunna leka med Nelson utan att dö av andfåddhet.

Men nu ska jag ta och baka kanelbullar så jag har något att tröstäta ikväll. Trevlig helg allihopa!

2 Responses to Vecka 35

  • Klara says:

    Hej! Jag hittade hit idag efter tips från en vän. Och – oh my vad jag känner igen mig! Vi fick tvillingar i juli förra året. De blir 8 (!) månader imorgon. Jag vet vilken otrolig resa du har framför dig och kan bara gratulera. Hoppas du får träffa dina två snart! Stora kramar från Umeå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.