En liten hälsning från bebisbubblan. Oliver och Theodor blev födda 9 mars kl 16.31 och 16.32. ❤❤ Vi hade planerat snitt den 10 mars men i och med att jag fick akuta symtom på havandeskapsförgiftning bestämde dem sig för att ta dem ut en dag tidigare (v 36+6). Allt gick hur bra som helst och både jag och killarna mår bra. Vi blev hemskickad dag 3 och har varit hemma sedan dess. Allt går förvånansvärt bra och vi myser med våra skatter i bubblan. 

Oliver: 3270 g och 51 cm. 
Theodor: 2830 g och 49 cm. 

Vi har inte bestämt hur mycket vi vill exponerar dem här i bloggen. Jag kommer självklart skriva om livet som tvillingmamma men just bilder får komma lite eftersom vad som känns rätt så småningom. Vänner och familj kan följa dem på Instagram @oliverandtheodor.

Nu: Tillbaka till bubblan! 

10 Responses to Oliver & Theodor 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.